söndag 4 september 2011

Konferensredogörelse

Konferensen blev inte så vild som jag har hört att konferenser ska vara. De andra gästerna bestod av en grupp gymnastikungdomar och ett bröllop och alla var trötta och gick och la sig klockan 23.00. Men massor med god mat fick vi i alla fall, till och med en väldigt god bröllopstårta, jag är så mätt att jag komte kommer behöva äta på flera dagar käns det som!

Resten av dagen har tillbringats i trädgården, vi har bundit upp tomatplantor, provsmakat den första tomaten, tittat på marsvin och vattnet blommor. Och så har vi börjat planera badrummet - det känns alltid väldigt jobbigt att sätta igång men när man väl kommer igång med planerandet är det riktigt roligt!

Lillbäbisen har varit helt tokig sedan igår kväll när musiken från bröllopet var så hög att hela kroppen vidrerade ungefär.... Han satte igång att sparka och rulla runt och har inte slutat sedan dess. Det verkar inte bättre än att han tycker om musik med mycket bas - det kommer bli jobbigt för oss stackars föräldrar när han blir tonåring...

Nu ska jag sova. Jobb imorgon igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar