måndag 29 oktober 2012

Vintertid

Den här morgonen har vi redan hunnit med att omorganisera garderoben, göra rent ugnen, diska och plocka och greja. Den person som kom på det här med vintertid hade nog inga barn. Men jag är inte helt nöjd med ugnen, den luktar fortfarande konstigt, vad kan man göra om det inte räcker med en ordentlig rengöring? Hemmafrubekymmer...
 
Vilhelm passade på att laga bilen:
 

Hans älskade "Aummm". Aumm = bil.

Nu har vi ett staket! I alla fall ett halvt staket, det blev mörkt så snabbt så att bara hälften blev uppsatt igår. När vi var och tittade på det här huset första gången var jag i vecka 8 och vi sa på en gång att om vi köper det så måste vi sätta upp ett staket ut mot vägen det första vi gör. Sedan blev det inte så. Tapetsering och jobb och avdelning 69 kom i vägen första året. Men i år fanns det faktiskt ingen ursäkt eller bra anledning till att vi inte satte upp ett staket på semestern. Vi är bara väldigt tröga i starten ibland. Nu blev det tokbråttom när vi insåg att vintern var på väg... Trögt. Bråttom.
 
Vi hittade inte bara ett staket på K-Rauta utan vi hittade en nattlampa till Vilhelm också:


Fast den var lite för rolig för att han skulle kunna sova med den tänd. Han kunde inte koncentrera sig på att somna när den stod på byrån och lyste så fint.
 
Det lila i burkarna är "Risifrutti" - risgrynsgröt med vinbär/hallon/blåbärssylt. Ganska fin färg!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad tjusig lampan var! Jag kan förstå att den var spännande att titta på :)

    SvaraRadera