tisdag 9 oktober 2012

Plask och stänk

"Mamma! Nu åker vi på babysim!"
 

Plaska, plaska, plaska! Stänka, stänka, stänka!




Vilhelm älskar sitt babysim! Han får så mycket beröm från simskolefröken för att han både kan ligga på rygg och flyta och hälla en hink vatten över huvudet utan att bli arg. Det blir nog en liten simmare av honom!
 
Idag somnade inte Vilhelm förens klockan 15.15, han sov fem minuter i bilen på väg från Eskilstuna och det räckte tydligen för att hålla sig vaken flera timmar efter sovdags. Vilka idéer han får för sig. Men han somnade ändå som vanligt vid 20.00 - inga problem överhuvudtaget med det här barnet, men som sagt, nästa barn blir garanterat ett kolikbarn som varken sover eller äter.
 
I alla fall. Anledningen till att vi tog en tur till Eskilstuna var för att åka till mitt jobb och hämta lite arbetskläder eftersom jag ska jobba i Västerås i helgen (pengar, pengar!), dessutom hade jag lovat att komma in och visa upp Vilhelm någon dag. Han var på sitt bästa humör och jag åkte hem med en påse full med apotekssenap, vitaminer och babykräm. Alla gratisprodukter är verkligen en anledning till att stanna i branschen. Jobbarkompisarna också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar