fredag 5 oktober 2012

Värre än jag trodde

Vilhelm städar på som vanligt och har har precis lika dåligt dammsugarhumör som jag, när dammsugaren fastnar någonstans (till exempel mellan två stolar när han ska dammsuga under bordet) skriker han av ilska, precis som jag känner för att göra varje gång jag måste dammsuga. Dammsuga är det värsta jag vet! Antingen är påsen full så att det är dåligt sug eller så fastnar den någonstans eller så måste man byta eluttag och när man måste byta eluttag måste man hitta den där grejen man tar bort petskydden med. Det värsta som finns. Värre än att gå ut med soporna till och med.
 

Hemma hos farmor fortsatte han städa:



Men sedan hade han tid att ta en liten paus.


Idag har jag invigt träningskortet, det blev 45 på löpbandet, men ingen löpning för då dör mina knän på en gång. Sedan behövde jag åka hem och hänga tvätten och fortsätta med mina andra hemmafrusysslor.
 
I alla fall så har de en bättre våg på gymmet än vad vi har hemma, vår är köpt på IKEA för 35 kronor för säkert 10 år sedan så den är inte så specifik. Och läget är värre än jag trodde. Enligt vågen hemma behöver jag gå ner 6 kilo för att väga som innan jag blev gravid (jag räknar inte med de 5 kilo jag gick ner de första veckorna av illamående...) men enligt vågen på gymmet måste jag gå ner minst 8 kilo. Så det är väl bara att köra hårt då? Minus åtta kilo på tre månader borde väl inte vara något problem.
 
Vilhelm och jag har haft fullt upp de senaste dagarna, jag fick lite dåligt samvete när doktorn på barnkliniken frågade om vi träffade många andra barn, och det har vi ju inte gjort de senaste veckorna, så igår var vi på kyrkans barntimmar och idag var vi på "Klapp och klang". I Köping istället för Kungsör. Vilhelm tyckte det var jätteroligt, men han pysslar hellre med sitt eget än att leka med de andra barnen. Och i kyrkan idag kröp han hellre iväg och tittade på något intressant än att sitta i ring och sjunga. Men han var glad och trött efteråt och det tolkar jag som att han hade roligt!
 
Jag tror faktiskt att jag tyckte bättre om barntimmarna i Köping, dels så leddes de av en väldigt gullig tant och dels så fanns det inga treåringar som gick omkring och puttade bebisar och tog deras leksaker utan att föräldrarna sa ifrån.
 
Nu ska jag dricka lite te och förbereda mig mentalt för mammaträningen imorgon.

2 kommentarer:

  1. Duktig han är som hjälper till där hemma ...sååå söööött!!!

    Är på jakt efter en dammsugare till willis med, men hittar ingen.. vart har ni köpt eran?

    William träffar inte heller så många andra barn, händer nån gång då och då att man har någon playdate men för det mesta är det han och jag som leker =)
    Lilleman har inte klagat än i allafall =)
    Som sagt så vore det skoj och träffa er och kanske bäst att boka in en träff innan vintern är här!! Eller vad säger ni?

    *kramis*

    SvaraRadera
  2. Ja han är så söt när han drar runt med dammsugaren överallt! Vi fick den av Vilhelms farmor som fått den från sin svägerska som köpt den till sitt barnbarn för några år sedan så jag vet inte riktigt vart den kommer ifrån!

    Jag blev helt stressad när doktorn frågade om vi inte träffar några andra barn, det blev de här gamla vanliga tankarna om "Tänk om jag gör något som leder till att ha inte utvecklas som han ska!". När vi är på öppna förskolan eller nåt sånt leker han ändå mest för sig själv, precis som han gör hemma så jag tror inte han bryr sig så mycket om ifall han leker med mig eller är omgiven av 20 andra barn...

    Klart vi måste träffas! Jag och Vilhelm kan komma in till Västerås någon dag om det passar bättre för er!

    Kram =)

    SvaraRadera