måndag 16 juli 2012

IKEA

Regn, regn, regn. På tisdagen bestämde vi oss för att göra något vettigt av tiden och åkte därför till IKEA i Sundsvall för att göra av med lite pengar och för att kunna stryka en punkt på "Att-hinna-med-på-semestern-listan". Vad finns på IKEA i Västerås som man inte kan hitta på IKEA i Sundsvall liksom...? Tyvärr hade resten av mellersta Norrland fått samma idé. Det var fullpackat! Fast vi hade roligt ändå, Vilhelm tycker ju om att titta på folk så det behovet fick han verkligen tillfredsställt här...

Vi hittade en väldigt bra soffa som skulle vara perfekt i arbets/gäst/extrarummet. Men hur skulle vi få hem den? Vi hoppas på att den finns i Västerås också.




På semestern ska man ju släppa alla spärrar och njuta av livet. Därför sa jag inte "aldrig i livet, glöm det" när Jocke tyckte Vilhelm borde få en glass. Det var det godaste han någonsin smakat!



Han blev helt hysterisk när han insåg att den var slut. Jaha, då har vi lagt grunden för ett framtida sockerberodende....

Det kändes lite bättre när han fick leka med brickvagnen:


Efter att ha trängts med folk bland möblerna, i restaurangen, på toaletten och i kassorna gick vi vidare till Birsta shoppingcentrum för att hitta en bankomat. Någon bankomat hittade vi inte men däremot en Name It-affär med halva priset på massor av saker. Perfekt! Name it har faktiskt de bästa barnkläderna tycker jag, mjukast och gosigast material i alla fall. Äntligen hittade jag en sån där body med "Born 2011", den hade varit rolig att ha i storlek 40 eller 44 men nu fanns den bara i 68 så då kan han ju faktiskt använda den ett tag innan jag lägger undan den i Spara-som-minne-högen. Men på Polarn och Pyret hittade jag ingenting, allt är bara randigt, randigt, randigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar