fredag 6 juli 2012

Hejdå babyskyddet!

Sista gången i babyskyddet:


Första gången i babyskyddet:


Lite skillnad är det väl? 5.2 kilo och 23 cm närmare bestämt. Fast han ser ändå ganska stor ut med alla de där kläderna på - tre tröjor, två par byxor och dubbla mössor och strumpor. Så går det när man får barn 11 veckor tidigare än planerat, då har man inte hunnit köpa några barnkläder, de jag hade hunnit köpa var dessutom i storlek 56, så de drunknade Vilhelm i eftersom storlek 44 var för stort för honom vid den här tiden. Då får man klä på det stackars barnet det man hittar...

Men ojojoj vad glada vi var när vi äntligen fick klä på honom alla dessa kläder, sätta honom i stolen och åka hem!

Hejdå babyskyddet och tack för den här tiden, vi ses om några år igen!

3 kommentarer:

  1. Oh my goood vilken skillnad.. Stora killen nu jööö!!!!

    Måste ju ta en sån där bild på William med när han sitter i sitt babyskydd för sista gången..så man kan jämföra.. =)

    Aaaa minns oxå hur roligt det var när man äntligen kunde börja klä honom med de kläderna som man hade köpt och i rätt storlek..!! Men det tog sin lilla tid och vi hade turen med att hitta en massa kläder i mindre strl än 44..!!

    Du lär spara den minsta bodyn du köpte till Vilhelm och rama in till honom så han får se vad liten har var en gång i tiden..

    Jag funderar tom på att beställa en docka där man får dockan i alla mått och vikt som bebisen var när den föddes, skulle nog va roligt för Willis och se när han blir lite äldre.

    *kram*

    SvaraRadera
  2. Vi hade tur att Jockes mamma och moster tycker om loppisar så hon lyckades hitta några plagg i storlek 44, men även de var för stora... Utan henne hade vi knappt haft någonting att ta på honom!

    En sak jag ångrar är att jag inte sparade någon av prematurblöjorna från 69:an, det hade varit roligt att se hur små de egentligen är! Om jag någonsin hamnar där igen (hoppas verkligen inte!) ska jag ta med en sån där liten blöja hem.

    Hur liten var William när han föddes? Vilhelm var 40 cm och vägde 1385 gram, inte så stor... Men på ultraljudet de gjorde innan kejsarsnittet trodde de att han vägde under ett kilo, tur att de hade fel! Men en sån där docka skulle vara rolig att ha faktiskt, jag brukar jämföra honom med marsvinen, de väger runt 1300 gram... Stackars lilla Vilhelm som jämförs med ett marsvin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ångrar jag med.. varför smuggla man inte med en sån.. de va ju super duper små jööö!!

      Han va 40 lång precis som Vilhelm men vägde dock lite mindre.. hela 1362g.
      Och jag födde honom naturligt, dock med sugklocka så han fick ju två hjärnblödningar.. men de satte sig så bra så inget han fick men av ...

      Mmmm man blir ju lite rädd att man kommer få för tidigt med nästa barn med..hört att det är rätt vanligt. Men om det skulle hända får man hoppas att man hinner gå lite längre i allafall för nu kom han ju i vecka 29+3 och det är ju lite väl tidigt!!

      Ha det gött på semestern nu.. och glöm ej att visa vad du köpt för fint till Vilhelm, alltid skoj att se =)

      *kramis*

      Radera