torsdag 3 maj 2012

Resultat

Tidigt, tidigt gick vi upp, tvingade i Vilhelm en stor tallrik gröt för att hålla hans morgonhumör på topp och oss själva en macka eller två för att kunna ta all kritik vi förväntade oss få från sjukgymnasten. Eftersom vi var ute i god tid (fem minuter före utsatt tid!) hann vi göra denna kreation i väntrummet:


"Vilhelm är ascool". När vi kom dit stod det ett annat namn, men som de egoister vi är bytte i snabbt ut det.

Så hur gick då besöket? Jättebra! Sjukgymnasten var nästan helt nöjd och Vilhelm överträffade sig själv och visade upp färdigheter vi ine ens visste att han kunde! Duktiga, duktiga lilla plutten! Jag hade ingen aning om att han kunde ligga på mage och stöja sig på armbågarna och sträcka sig efter saker som ligger precis inom hans räckvidd. Det var nog den extra grötportionen som gjorde susen, förra besöket var han trött och hungrig och ville inte alls samarbeta mer än nödvändigt. Jag fick en väldigt bra kommentar från Maria som var inne på precis samma spår - sjukgymnasten träffar ju bara barnet en kort stund några gånger per år, är barnet då inte på humör för nackträning och rygglyft (trött och hungrigt...) behöver det ju faktiskt inte betyda att det är något fel på det.

Så det så. Vilhelm är helt perfekt som han är, men det skadade ju inte att han kunde visa att han faktiskt kan göra allt man förväntas kunna i den åldern (5,5 månader korrigerat). Fast egentligen tycker jag ganska bra om sjukgymnasten, hon är lugn och pedagogisk och idag fick vi med oss ett träningsprogram som vi ska köra några gånger per dag tills nästa gång vi ses.

Träningsprogrammet innefattar bland annat bollträning - Jocke blev jätteglad! Vilhelms uppgift är att lära sig att hålla fast bollen med händer och fötter till nästa besök, men idag var han mest intresserad av att slicka på bollen istället:




"Jag är ascool!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar