söndag 18 mars 2012

Det gick bra så klart!

Att sova i sin egen säng alltså. Han var lite orolig igår kväll och vaknade efter att ha sovit en timme men han somnade om när vi satte oss bredvid honom en stund. Sedan sov han hela natten!

Värre var det för oss. Jocke var uppe och tittade till honom några gånger och jag vaknade vid minsta lilla pip. När morgonen kom stod vi inte ut längre utan la honom i vår säng en stund istället - han var på strålande morgonhumör och log stort när han såg oss. Sötnosen!
Jag vet att jag har sagt det ungefär tvåhundra gånger förut men jag säger det igen - hur kan vi ha haft sån tur och fått en så nöjd bebis?!

I badet idag upptäckte vi en sak till som Vilhelm kan utan att vi vetat om det - han vet om att hans fötter finns! Det låter kanske inte så märkvärdigt, men för en liten bebis är det det. I alla fall så tröttnade han ganska snabbt på att ligga i badet och få vatten droppat över sig så vi satte honom upp och la hans badfiskar i vattnet för att han skulle få något att titta på. Han ville såklart stoppa dem i munnen.... Problemet var att han inte nådde fiskarna eftersom Jocke höll i hans armar för att han skulle sitta stadigare. Vilhelm löste detta genom att sparka på fiskarna istället och le åt att de rörde sig! Smart!

Undar vad han mer kan som vi inte vet om...? Varje dag är ett nytt äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar