lördag 17 mars 2012

Ångest, ångest är min arvedel...

Vilhelm ligger och sover i sin egen säng nu! Och vi är där och tittar till honom var femte minut ungefär... Han sover lite oroligare än i vår säng men han har bara vaknat en gång än så länge. Vi får se hur det går - vi kommer ligga beredda och lyssna efte varje litet tecken på att han vill komma till vår säng igen. Det är nog vi som känner oss mer ensamma än vad han gör egentligen!

Jag försöker påminna mig hela tiden om att spjälsäng inte är lika med kuvös (låsa in sitt barn i en plastlåda på natten) och att vi inte behöver lämna honom i ett annat rum utan att vi faktiskt får plocka upp honom ur sängen precis när vi själva känner för det. Jag stod och tittade på honom när han sov och insåg helt plötsligt vad stor han blivit - senast han låg i en egen säng, värmesängen på 69:an, vägde han 1800 gram. Det var för tre kilo sedan.

Mycket sprattel i benen ikväll:


Duktig på att träna nacken!


Vi håller på att öva honom på att sitta utan stöd, men det är svårt tycker han. Konstigt nog har han mycket bättre balans när han står på knä. Han kommer lära sig att gå innan han kan sitta...



Ligga och skratta i fåret!


...och i babygymmet:


....och i sängen:


Han provsov sin säng igår förmiddag och det gick bra i 30 minuter i alla fall:


Vi får se hur natten förflyter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar