torsdag 15 mars 2012

Babbel, babbel hela dagen

Vilhelm babblar och babblar! När han inte pratar så skrattar han istället. En väldigt glad liten pojke!



Idag ville han att Jocke skulle läsa en bok för honom - han siktade in sig på boken om Wille och Wilma och stirrade på och  pratade med boken tills Jocke fattade vinken och läste den för honom.

Pekböcker går också bra. Vilhelm har svårt att bestämma sig för om han vill läsa om nallen eller nyckelpigan:


Mormor och morfar (Vilhelms alltså...) hade varit och shoppat, de vet ju att han växer ur sina kläder i rekordfart just nu. Nya byxor blev det: 


Till middag försökte vi ge Vilhelm ägg igen, men han tycker inte om konsistensen - han äter med han ryser i hela kroppen och får nästan kväljningar, vi måste komma på något bättre sätt att få i honom det där ägget vi måste få i honom för att kolla så att han inte är allergisk. Kanske om det är nykokt och varmt? Imorgon blir det fisk istället.

Till sist. Jag håller med Vilhelm - ekologiska bananer är mycket godare än vanliga. From this moment on blir det bara ekologiska bananer i det här huset! Nu ska jag försöka bota min förkylning och huvudvärk med en kopp te. Traderashopping hjälpte inte, trots att jag fick tag på en väldigt gullig (nej, cool sporttröja för stora pojkar!) tröja för 1 krona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar