torsdag 14 juni 2012

Lika perfekt idag

1 år sedan:


Lata lilla bebisen som inte ville vända sig så att barnmorskan kunde se alla ryggrader och njurar och hjärnor utan bara låg i samma ställning och sov. Efter att vi suttit i väntrummet och petat på magen i 20 minuter hade han orkat vända på sig. Han sover fortfarande ganska bra även nu när han är ute ur magen...

Perfekt hjärna, perfekt liten magsäck, fem perfekta fingrar, två njurar, ett hjärta. Fingrarna finns fortfarande där och as far as we know har han fortfarande en perfekt hjärna och en väl fungerande magsäck. Fast lite reflux av flytande mat han han fortfarande, men det kan man knappast skylla på magsäcken för.

Idag:



För upptagen för att umgås med mamma! Fullt upptagen med nya äventyr hela dagarna. Och nätterna... Igår kväll hörde vi hur han skrek i sovrummet och gick för att se efter vad som hänt, han skriker ju aldrig på nätterna annars. Det var så att han hade ställt sig upp i krypställning, men han sov fortfarande! Och när vi la honom på rygg igen blev han ännu mer ledsen, men han sov fortfarande. En liten stund senare skulle vi gå och lägga oss och då hade han lagt sig på mage och dragit upp knäna under sig igen men inte orkat resa sig upp. Inatt har han väckt oss flera gånger för att han ligger obekvämt.

Hur ska det här sluta om han till och med kryptränar i sömnen...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar