lördag 15 oktober 2011

Testa lite kamerafunktioner

Sprattla lite med benen i soffan:


Iiiiihhh!


Mamma kom med den väldigt bra idén att morfars gamla näsdukar kan användas som kräkskydd, är det något Vilhelm har blivit bra på sedan han började äta riktig mat så är det att kräkas, därför går han runt med en gangsterhalsduk största delen av dagarna.


"Mäh! Varför måste jag ha en barnslig tröja med djur på?"


Idag var det dags för invigning av nya badbaljan, Vilhelm tyckte den var så bra att han somnade på bokstavligt talat två sekunder efter att vi satt ner honom i vattnet.


Efter badet var han pigg och vaken och satt och stirrade på lamporna och på oss, men mest på lamporna. Jag förstår inte varför han är så fascinerad av lampor! På nätterna vill han inte äta förens han har fått kolla in lampan en stund först...


På tal om nätter - inatt skulle han ha mat klockan fem och sedan klockan nio. Vi fick väcka honom både klockan fem och klockan nio för att mata honom. VIlken bäbis! Ska inte barn skrika nätterna igenom? Och vad dumt det känns att väcka en sovande bäbis för att mata honom... Är det så här det är att ha barn så är det ju inte så farligt!

Men efter maten såg det ut så här igen:


Medans jag sitter och väntar på att klockan ska bli 00.00 och det är dags för sista målet innan natten försökte jag hålla mig vaken genom att gå igenom alla funktioner på kameran. Så här blev det: 




Det var det roliga. Konstigt att jag har haft kameran i snart två år utan att ta mig tiden att se vad man egentligen kan göra med den, jag måste ha haft väldigt mycket att göra.

Jag vet inte riktigt om jag vågar säga att jag nästan är glad att han bestämde sig för att komma ut 11 veckor för tidigt. Hade han inte kommit ut tidigare hade jag ju inte fått all den här extra tiden med honom och jag kan helt omöjligt förstå att han inte skulle ha varit här förens om sex veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar