söndag 30 oktober 2011

Hemma på riktigt

Oj, oj! Vi har tagit 800 bilder på Vilhelm sedan han föddes, var ska det här sluta?

Nu har vi varit hemma hela helgen. Vi har städat massor. Till och med torkat av väggarna. Lite städning till så är allt perfekt! Vi funderade på om vi skulle börja renovera köket på en gång men där sa förnuftet ifrån, nu måste vi få tid att bo in oss lite.

I fredags hade vi besök av barnmorskan och en sköterska från bvc, tur att de inte kom på torsdagen, då hade de nog tagit Vilhelm ifrån oss om de sett hur vi bodde.... Vi hann i alla fall med en snabbstädning på fredag förmiddagen så att i alla fall ytan såg perfekt ut (men inte garderoberna där all skit tryckts in för att det inte skulle synas hur stökigt det egentligen var...).

Barnmorskan hade med sig mina förlossningsjournaler och Vilhelms journal från de första timmarna på förlossningen. Min journal var otäck läsning och Vilhelms var rolig läsning - alla hans värden var helt perfekta och över förväntan. Det skulle vara intressant att läsa hans journaler från 69:an också men det får man inte göra har jag för mig.

Vilhelm har sovit som vanligt. Bara sova, sova, sova.


Här är han i sin alldeles nyhopskruvade säng. Men vågar jag låta honom sova i den alldeles ensam? Han är ju så liten! Fast för mig gör det ingen skillnad, jag hör honom ändå inte när han skriker på nätterna även när han ligger bredvid mig i sängen om jag vet att Jocke ligger i samma säng redo att lösa situationen.


Bläää!


Idag såg han ut som en liten flicka, men jag tyckte ju att de här kläderna var fina!


Så länge han är varm och har rena kläder bryr han sig nog inte ett dugg om vilken färg de är på dem!

Vilhelm hade besök av faster idag, hon hade med sig två par jättesmå strumpor, minsta storleken, men ändå var de för stora! Egentligen inte för stora på längden utan på höjden, han måste få lite tjockare fötter så att strumporna sitter bättre, just nu har han ett enda par som inte ramlar av hela tiden...

Nu ska jag ta och betala badrumsräkningen, den blev inte så fruktansvärd som jag trodde så nu har vi råd att köpa stolar till nya köksbordet också. Det blir ju inte så bra med röda stolar till ett vitt bord. Men lite intressant kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar