söndag 29 april 2012

Leka med pappa

Vilhelm och jag har umgåtts med varandra ensamma hela helgen och det har faktiskt gått riktigt bra, jag längtar både till semestern och till den 1:a september (mammaledig!). Då ska vi gosa hela dagarna!

Men efter att ha hängt med mamma hela helgen blev Vilhelm väldigt glad när pappa kom hem och hade massor med energi kvar till lek medan tråkiga mamma bara ville laga middag och köra igång en tvättmaskin:





Imorgon skickar vi in papprena som ställer Vilhelm i dagiskö. Jag trodde inte att det var svårt att hitta dagisplats i Kungsör men så fick jag höra att det faktiskt var svårare än man kunde tro. Som förstahandsval valde vi utomhusdagiset (ur-och-skur kanske det heter?) där barnen får mata får och vara ute i skogen massor. I andra hand valde vi dagiset som ligger närmast oss, men det var inte så illa det heller, de har kor och hästar och ett eget kök där all mat lagas.

Vi ska försöka få föräldrardagarna att räcka till hösten 2013, Vilhelm måste ju få chansen att växa ifatt sina kompisar ordentligt! På tal om att växa ifatt så ska vi på återbesök hos sjukgymnasten på torsdag. Undrar om hon blir nöjd den här gången? Hans muskler är det i alla fall inget fel på - han har blivit jättestark! När han ligger på skötbordet ligger han och gör rumplyft så att det är omöjligt att få blöjan att sitta bra, men starka ben får han!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar