måndag 5 november 2012

Överlevt

Vilhelm är tillbaka här hemma och ordningen är återställd igen! Men det verkar ha varit mycket värre för oss än det var för honom - han hade inte skrikit eller gnällt en enda gång, han hade somnat utan problem och inte insisterat på att rulla över på mage när blöjan skulle bytas. De hade haft fullt upp, de hade varit på Allhelgonakonsert i kyrkan (och ja, Vilhelm satt stilla, hur lyckades de med det?), klappat katten, suttit i fotöljen och tittat i skåpen och lådorna i köket. Han verkade inte ha saknat oss ett dugg men han blev i alla fall väldigt glada när vi kom och hämtade honom. Han pratade oavbrutet och visade oss katten och bilarna som åkte förbi utanför fönstret. Kanske till och med att vi vågar åka någonstans längre än Eskilstuna nästa gång vi har barnvakt?
 
Jag och stora älsklingen var i alla fall på bio och såg "Hypnotisören". Hade jag inte läst boken hade den nog varit ännu bättre men nu tyckte jag att det fattades massa viktiga detaljer. Efter bion blev det romantisk 12-årsmiddag:
 

Promenad med glad Vilhelm:


Det märks att Vilhelm är hemma, det är liksom inte vi som lagt ballonger i marsvinsburen...


Pappas pojke?


Nej, burken är inte öppnad, han har energi så det räcker tilll fem personer även utan koffein.

Så vi överlevde vår första natt utan Vilhelm, men det var väldigt ensamt och övergivet! Fast jag måste erkänna att det kändes ganska bra att kunna sova tills man vaknade utan att bli väckt av en liten älskling som vill leka. Men mest ensamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar