söndag 12 februari 2012

Med svindlande hastighet

Här händer det saker! Två saker lärde sig Vilhelm igår kväll. Och när han hade kommit på dem var det som att han tyckte att han egentligen alltid hade kunnat dem och fattade inte varför vi tyckte det här var så speciellt och gav honom så mycket beröm.

Det här har han lärt sig:

1. Lyfta högt, högt på huvudet:


 Och hur gjorde vi för att övertyga honom om att utföra denna kraftansträngning? Jo, vi ställde kameran framför honom och satte på en liten filmsnutt. Självklart ville han titta på den ovanligt snygga bäbisen på filmen och vips så hade han lyft på huvudet! Han blev så förundrad över sin upptäckt att han ville fortsätta hela kvällen. När han inte orkade längre blev han arg....


2. Stoppa leksaker i munnen. Han tog helt enkelt tag i kaninen och stoppade den i munnen som om det var den självklaraste saken i världen.



Vad duktig han är! Och vad bra att han kom på dessa färdigheter nu, vi ska ju till sjukgymnasten från avdelning 69 på onsdag, Imorgon är det förresten 5-månaderskontroll och läkarbesök, det blir intressant att se vad de säger.

När man bara har 1 ledig dag per vecka måste man vara effektiv. Idag har jag hunnit med:

- Bäbisgos till frukost
- Socialiserat med grannarna
- Tagit promenad i solen med make och son
- Varit i Tuna Park och kompletterat skidutrustningen. Nu har vi allt vi behöver!
- Shoppat till Vilhelm
- Fikat chokladsockerkaka
- Ansökt om föräldrarpenning för Jocke
- Lagat matlåda

Och dagen är inte slut än.... Men det kommer nog inte hända så mycket mer. Eller jo, jag ska kolla om jag hittar någon bra bärsele på Blocket.

I alla fall så hittade vi ju självklart mer kläder till Vilhelm än till oss själva under shoppingturen:


Badbyxor till och med! Just ja, jag ska kolla upp om det finns någon bra babysimkurs här i närheten också. Imorse upptäckte jag att han är på väg att växa ur storlek 56, inte på bredden men på längden, han börjar bli lång och jag måste tyvärr snart inse att min lilla bäbis inte är någon bäbis längre....

Badbyxor:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar