onsdag 15 februari 2012

Hoppgungan

Idag var det dags för uppföljningsbesök hos sjukgymnasten från avdelning 69. Jag har varit lite nervös, för jag vet ju att Vilhelm är lite bekväm av sig och helst inte anstränger sig mer än nödvändigt. Dessutom är han morgontrött... Egentligen var han mer intresserad av att prata med och skratta åt sjukgymnasten än att lyfta på nacken och vrida på huvudet (det är en social liten son vi har!) men han gjorde ändå det han behövde göra och blev "godkänd". Men han måste träna mer. Nu blir det hårdträning fram till nästa besök i april!

Vi fick några övningar vi kunde träna på, bland annat så ska vi sätta leksaker i händerna på honom, det tycker jag är fusk, det är ju bättre om han greppar dem själv, men jag är inte den som säger emot fyra års utbildning... Och så ska han ligga i ett sånt här litet bo för att få mer kraft att lyfta upp händerna och fötterna:


Vi provade att lägga honom på bordet när vi åt middag men han blev hungrig och sedan var ingentung roligt längre...

På väg hem från Västerås stannade vi till i Kvicksund för att köpa en hoppgunga. Egentligen skulle vi ju ha en bärsele men den var redan såld så säljaren frågade om vi inte ville ha en hoppgunga istället, hon kunde till och med slänga in en amningskudde på köpet. Så blev det! Vilhelm tyckte hoppgungan var det roligaste som hänt på hela veckan, nu måste han bara växa på sig lite så att han inte ramlar ut genom armöppningarna. Den bllir perfekt till sommaren!

Ursäkta att videon är sned...

Imorgon är det dagen B. B som i banan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar