söndag 18 december 2011

OMG julgran!

Vi har köpt en julgran, en alldeles äkta ädelgran. Precis som allt annat vi köper upptäcker vi när vi kommer hem att den är för stor - det spelar ingen roll om det är köksbord, soffa, handfat eller julgran. Allt blir överdimensionerat... Men vi är ändå helt nöjda med julgranen, trots att den når upp till taket:


Vilhelm tyckte också att den var ovanligt fin!

Lite Villhelmbilder idag också:


Sträcka på sig efter maten!

Närbilder:





Han är då för söt vår lilla son! Han är så söt så att vi nästan fick granen gratis för att kassörskan var så upptagen med att titta på honom och berätta hur söt han var så att hon bara tog betalt för julstjärnan vi köpte samtidigt. Tyvärr kom hon på sitt misstag... En gratis gran är ju aldrig fel!

Helt plötsligt har han gått och blivit stabil i nackmuskulaturen, han kan hålla upp huvudet alldeles själv, duktiga lilla pluttisen. Från en dag till en annan. Dessutom har han börjat få stora, stora tårar i ögonen när han skriker, och jag får väldigt dåligt samvete över att vara en dålig mamma som får mitt barn att bli så ledset...

På tal om att vara en dålig mamma så ska jag jobba hela veckan. Roligt att komma ut lite, men roligt att komma hem också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar